Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ons als handelaar aan jou als consument (iedere natuurlijke persoon die op de markt gebrachte producten of diensten voor niet-professionele doeleinden verkrijgt of gebruikt).

Het plaatsen van een bestelling op onze website impliceert de uitdrukkelijke erkenning van onze algemene voorwaarden die beschikbaar zijn op de website.

Prijs

Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn altijd voor de klant, tenzij anders vermeld. Controleer de verzendkosten op de pagina ‘Verzenden’. Als u buiten de vermelde verzend-gebieden wilt bestellen, neem dan contact met ons op (info@studiobebe.be) zodat we de verzendkosten kunnen berekenen. Sommige landen heffen invoerrechten en andere heffingen. Studio Bebe betaalt deze extra kosten niet en wij kunnen u niet informeren over deze kosten.

Studio Bebe heeft het recht om de prijzen te wijzigen. Het kan zijn dat de getoonde informatie op de webshop niet 100% correct of up-to-date is. Studio Bebe is niet gebonden aan dit soort menselijke fouten of vergissingen.

De getoonde prijs geldt alleen voor het met woorden beschreven product. Bijbehorende  foto’s zijn inspirerend en kunnen items tonen die niet bij de getoonde prijs zijn inbegrepen.

Betaling

Wij kunnen alleen betalingen acceptering via de beveiligde betalingsmodule op onze website.
Rembours of betaling via overschrijving is niet mogelijk.

We gaan pas verder met je bestelling als we een bevestiging van je betaling hebben ontvangen.
Tot die tijd zijn alle goederen eigendom van Studio Bebe.

Levering

Alle producten worden geleverd op het adres dat je bij je bestelling hebt opgegeven.

De levering van je bestelling start zodra we je bestelling hebben ontvangen. Momenteel leveren we  enkel aan België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk, maar aarzel niet om ons te contacteren via info@studiobebe.be indien uw leveringsadres zich buiten een van deze landen bevindt. 

Doorgaans wordt uw pakket geleverd in 1 tot 3 werkdagen (voor België) . Onze standaard koeriersdienst is Bpost. Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, behalve tijdens feestdagen. Wanneer uw pakket is verzonden, ontvangt u voorafgaand aan de levering een e-mail met trackingsinformatie.

De verzendkosten voor België bedragen 5,50 euro. Bij aankopen vanaf 80 euro, nemen wij de verzendkosten op ons.

Verzendkosten voor Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk bedragen 12 euro. Hier geldt geen gratis verzending vanaf 80 euro.

Studio Bebe is niet aansprakelijk voor vertragingen in de bezorging of het zoek raken van pakketten door de koeriersdienst.

Studio Bebe is niet verantwoordelijk voor pakketten die niet zijn ontvangen of opgehaald. Deze pakketten worden geretourneerd aan Studio Bebe. In dit geval zijn wij niet verantwoordelijk voor de extra verzend- en verpakkingskosten.

Indien tijdens het transport goederen beschadigd zijn of niet overeenkomen met de door u bestelde artikelen, dient u dit zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 3 dagen na levering te melden. Niet-conforme artikelen dienen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan ons te worden geretourneerd. Klachten moet schriftelijk worden ingediend bij Studio Bebe.

Retours

Je hebt het recht om producten die je bij ons hebt gekocht 14 dagen na levering te retourneren. De producten mogen niet gedragen of gebruikt zijn geweest en u dient zelf in te staan voor de retourkosten. Indien wij constateren dat de producten beschadigd of vuil zijn, of in het geval deze duidelijk gedragen zijn, hebben wij het recht de geretourneerde producten te weigeren. Gelieve geen hangtags te verwijderen.

Binnen 30 dagen storten wij het bedrag van de geretourneerde goederen, exclusief verzendkosten, terug.

Gelieve de goederen terug te sturen naar het volgende adres: Belseledorp 45, 9111 Belsele België. Neem contact met ons op via info@studiobebe.be als je artikelen persoonlijk wilt afleveren op bovenstaand adres.

We raden je aan om artikelen per koerier terug te sturen met een Track & Trace optie. In dit geval weet je zeker dat het pakket veilig wordt afgeleverd. Studio Bebe is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Artikelen in de uitverkoop en gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geannuleerd, geretourneerd of geruild.

Onder geen enkel voorwendsel kunnen wij verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen voortvloeiend uit het gebruik van onze producten. Bij geschil is onze verantwoordelijkheid beperkt tot de eenvoudige vervanging of terugbetaling van de aankoopprijs der gebruikte goederen. Het beslissingsrecht hieromtrent ligt bij ons.

Overmacht

In geval van overmacht zijn wij niet gehouden onze verplichtingen na te komen. Wij kunnen in dat geval onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht of de overeenkomst definitief ontbinden.

Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil die de gehele of gedeeltelijke nakoming van onze verplichtingen verhindert. Waaronder, maar niet beperkt tot, brand, stakingen, bedrijfsstoringen, stroomstoringen, voorraadstoringen, storingen in (telecommunicatie)netwerken of verbindingen…

Intellectueel eigendom

Onze website, foto’s, teksten, logo’s, namen en in het algemeen al onze uitingen zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die ofwel aan ons toebehoren, ofwel aan onze leveranciers of andere rechthebbenden.

Het is niet toegestaan gebruik te maken van of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel. Zo mogen tekeningen en foto’s, teksten, logo’s, kleurencombinaties, enz… niet worden gekopieerd of gereproduceerd zonder onze voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Wil je op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuwe producten?